Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve emeksiz bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayan bir araçtır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne namuslu açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

 Bir kuruluşda veya katlarında kâin her kullanıcı sinein, başka kullanıcıların kullanmaında olan odalardan veya mekânlardan yürümek zorunda sözınmaksızın, bir çışitaa veya çıkışlara aracısız ulaşım sağlamlanması gerekir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya yakınlarında ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Bir binada kullanılan eş merdivenlerden yangın ve başka müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri başka kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir bünyedadır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Zihinsel mânialı, mevkuf yahut ıslah edilenlerin çitndığı, yetkili personeli geceli gündüzlü görev başlangıcında olan ve yangın yahut başka acil durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına ruhsat verilir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının Yangın Kapısı montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belli bir ısıya derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yekta Kanatlı Yangın Bapları; Hiçbir kanatlı tasarımıyla, sıkıntılı mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın anında Yangın Kapısı emin bir çıkış sağlar.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı hoşgörülülik ve uzunluk olarak merdiven Yangın kapısı istanbul fiyatı basamaklarının yaygınliğinden azca olmamalıdır.

Report this wiki page